Gaat u uw bedrijfsactiviteit uitbreiden naar het buitenland of wilt u er zeker van zijn dat uw teksten native-Engels zijn? Misschien gaat u solliciteren bij een internationaal bedrijf en wilt u uw motivatiebrief en cv in het vereiste Engels vertaald hebben? Onder de bedrijfsnaam Moon Colt verzorg ik voor bedrijven en particulieren vertalingen van en naar het Engels. Behalve vertalen schrijf ik teksten, waaronder persberichten of brochureteksten, in het Engels. Heeft u hulp nodig met uw Engels bij het opzetten van een workshop, dienst of product voor Engelstalige klanten? Ook daarmee kan ik u van dienst zijn.

De naam Moon Colt

De naam Moon Colt betekent letterlijk ‘maanpaardje’. Moon verwijst naar de klassiek Griekse afkomst van mijn naam Eline – het woord selene, dat ‘maan’ betekent. ‘Colt’ is het Engelse woord voor een jong paard. Omdat ik gefascineerd ben door dieren, heb ik gekozen om ‘colt’ op te nemen in mijn bedrijfsnaam. Een jong dier dat enthousiast is om te leren en zich te blijven ontwikkelen, past bij mij. Mijn passies – taal, cultuur en natuur – komen samen in de naam Moon Colt. Moon Colt is lid van

SENSE (Society of English-Native-Speaking Editors).
SENSE (Society of English-language professionals in the Netherlands).